Een bewuste keuze

AnsvarIdéa: al jarenlang specialist in kwalitatief hoogstaande verzekeringen voor mensen met een bewuste levensstijl en een maatschappelijk bewustzijn.
Bij AnsvarIdéa staat de mens centraal. Daarnaast voert AnsvarIdéa een duurzaam beleggingsbeleid.
Er worden géén verzekeringsgelden belegd in projecten of bedrijven die betrokken zijn bij kinderarbeid, alcohol-, tabak- of bewapeningsproductie of milieuonvriendelijke activiteiten. Duurzaamheid komt niet alleen terug in het beleggingsbeleid maar ook in hoogwaardige producten en ook manier van zaken doen; vol overtuiging bouwen aan duurzame relaties. AnsvarIdéa heeft er voor gekozen haar producten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair te distribueren.

AnsvarIdéa heeft voor particulieren een totaalpakket aan verzekeringen (waaronder inboedel, woonhuis, auto, etc.) met uitstekende voorwaarden tegen concurrerende premies.

AnsvarIdéa heeft vanuit haar idealen door de jaren heen veel contacten gelegd met organisaties die een meerwaarde hebben op sociaal, milieu of cultureel gebied, zoals kerken, zorginstellingen en kunstencentra. Zij krijgen van ons op maat gesneden verzekeringsproducten.